Botte UGG Autralia

Laarzen werden slechts drietal keer gedragen. Nieuwprijs was 290 euro. In de laarzen zit een bijpassende kous waardoor de bottes ugg homme laarzen mooi rond de enkel aansluiten. Leuk op een skinny broek maar ook top onder een jurk of rok. Kleur is mat brons. Let op de mooie hak en uitsnijding aan de hak. Laarzen kunnen op allerlei wijzen gestyled worden. Neem zeker ook een kijkje naar de leuke zwarte sneakers van Essentiel die ik te koop.

bottes hautes botte uggs pas cher cuir doublées femme p 37 talons marron RIEKER ANTISTRESS bottes hautes cuir et doublées marron pointure 37 marque RIEKER ANTISTRESS (Rieker est une entreprise du secteur de la chaussure fondée en 1874 qui fournit env. 9000 commerants de détail indépendant) hauteur totale : 37,5 cm avec zip de haut les bottes ugg en bas hauteur talons : 3,5 cm contour jambes minimum : env. 37 cm botte uggs pas cher contour jambes avec soufflet et 2 brides maximum env. 43 cm 1 resserrage pied longueur totale de la semelle extérieur : env. 26,5.